Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Alpina Beleno VB 12 Κιτρινο

145,00 με Φ.Π.Α 24%
Παιδικό ποδήλατο για παιδιά ηλικίας 2-3- ετών με ενισχυμένες βοηθητικές ρόδες ώστε να νιώθουν περισσότερη άνεση και ασφάλεια καθώς αρχίζουν να μαθαίνουν ισορροπία. Ο έξυπνος σχεδιασμός του καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη τη διαδικασία εκμάθησης ποδηλάτου για τους μικρούς μας αναβάτες!  

Alpina Beleno VB 12 Κόκκινο

145,00 με Φ.Π.Α 24%
Παιδικό ποδήλατο για παιδιά ηλικίας  2-3 ετών με ενισχυμένες βοηθητικές ρόδες ώστε να νιώθουν περισσότερη άνεση και ασφάλεια καθώς αρχίζουν να μαθαίνουν ισορροπία. Ο έξυπνος σχεδιασμός του καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη τη διαδικασία εκμάθησης ποδηλάτου για τους μικρούς μας αναβάτες.  

Alpina Beleno VB 12 Μαύρο

Παιδικό ποδήλατο για παιδιά ηλικίας 2-3 ετών με ενισχυμένες βοηθητικές ρόδες ώστε να νιώθουν περισσότερη άνεση και ασφάλεια καθώς αρχίζουν να μαθαίνουν ισορροπία. Ο έξυπνος σχεδιασμός του καθιστά ιδιαίτερα ευχάριστη τη διαδικασία εκμάθησης ποδηλάτου για τους μικρούς μας αναβάτες.

Clermont Candy 12”

130,00 με Φ.Π.Α 24%
ο CLERMONT Candy 12″ είναι ένα χαριτωμένο και βολικό ποδήλατο τύπου ΒΜΧ. * Το πλαίσιο είναι HITEN και έχει σχεδιαστεί

Clermont Rocky 12”

130,00 με Φ.Π.Α 24%
Tο CLERMONT Rocky 12'' είναι ένα χαριτωμένο και βολικό ποδήλατο τύπου BMX. Το πλαίσιο είναι HI TEN  και έχει σχεδιαστεί με ειδική γεωμετρία τύπου DIRT ώστε να διευκολυνθεί το ανέβα - κατέβα του χρήστη και να είναι ακίνδυνο . Τα εξαιρετικά ανεξίτηλα χρώματα το καθιστούν ελκυστικό στα μάτια των παιδιών ενώ η εξαιρετική τιμή το καθιστά ελκυστικό στα μάτια των .....δωρητών !