Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Διαδρομος Γυμναστικης Upower Marathon 200S

600,00 με Φ.Π.Α 24%
Upower Marathon 200S Νέα σειρά Upower Slim πλήρους αναδίπλωσης οριζόντιας ή κάθετης τώρα και με ανωφέρεια !! Ο ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής Marathon 200S από τη νέα σειρά slim της Upower είναι το όνειρο κάθε δρομέα και ο τέλειος συνεργάτης για να παραμείνετε σε φόρμα, να βελτιώσετε την αντοχή σας και να χάσετε βάρος ακόμη και σε περιορισμένο χώρο. Διαθέτει ισχυρό και αθόρυβο μοτέρ 2.0 HPC με ταχύτητα έως 16 km/h και κλίση ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη σε 15 επίπεδα και είναι κατάλληλος για χρήστες με βάρος έως 120 κιλά. Η άνετη επιφάνεια τρεξίματος με διαστάσεις 120x45 cm, σας επιτρέπει να αθλείστε με ασφάλεια και σταθερότητα χωρίς κανένα περιορισμό. Κονσόλα O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει οθόνη Large LED πολλαπλών ενδείξεων που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της προπόνησης (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε την άσκησή σας περισσότερο αποτελεσματική. Η κονσόλα του Marathon200s διαθέτει πανέμορφο σχεδιασμό νέας γενιάς με πλήκτρα όπου μπορείτε να ρυθμίζετε εύκολα την ταχύτητα & την κλίση. Διαθέτει επίσης βάση στήριξης για να τοποθετήσετε το smartphone ή το tablet σας και να κάνετε την προπόνησή σας πιο διασκεδαστική. Συμβατότητα Bluetooth Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Fitshow και ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο κινητό ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή και απλά συγχρονίστε την με τον διάδρομο. Μέσω του Fitshow μπορείτε να κρατάτε αρχείο των προπονήσεών σας ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε βάθος χρόνου και να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Marathon 200S είναι συμβατός και με την εφαρμογή Zwift. Εύκολη Αναδίπλωση 2 σε 1 Δεδομένου ότι ο περιορισμένος χώρος και η αποθήκευση του εξοπλισμού είναι σημαντικοί παράγοντες στην αγορά οποιουδήποτε οργάνου γυμναστικής, ο συγκεκριμένος διάδρομος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διπλώνει εύκολα μέσω ενός εύχρηστου και απλού μηχανισμού μετά τη χρήση του & το ύψος του να είναι μόλις 20 cm όταν είναι σε οριζόντια θέση. Ακόμη με την έξυπνη βάση στήριξης στο μπροστινό μέρος μπορεί να αποθηκευτεί πολύ εύκολα & κάθετα. Διαθέτει επίσης ροδάκια εύκολης μεταφοράς για να τοποθετείτε τον διάδρομο σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε.

Διαδρομος Γυμναστικης Upower Marathon Pro 3000

830,00 με Φ.Π.Α 24%
Upower Marathon Pro 3000 Η Upower με τη σειρά Marathon είναι από τις πρώτες εταιρείες που έφερε την τεχνολογία Smart Bluetooth App σε οικιακούς διαδρόμους και σας παρουσιάζει τη δεύτερη γενιά των διαδρόμων , τη σειρά Marathon Pro. Προπονηθείτε σαν αθλητές! O ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής Marathon Pro 3000 της Upower χάρη στο σύστημα Run+ που διαθέτει προστατεύει τις αρθρώσεις σας και σε συνδυασμό με το εξαιρετικά ευρύ πλαίσιο, σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση. Ο ισχυρός κινητήρας 3.0 HPC παρέχει ταχύτητα από 1 έως 20km/h με τον πιο αθόρυβο τρόπο. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε την κλίση έως και 15% για να αυξήσετε την ένταση της άσκησης. Διαθέτει μεγάλη επιφάνεια τρεξίματος 140x48 cm σε συνδυασμό με το αντικραδασμικό δάπεδο υψηλής ποιότητας τεχνολογίας Run+ και ανθεκτικό πλαίσιο για πιο άνετες προπονήσεις και είναι κατάλληλος για χρήστες με βάρος έως 135 κιλά. Κονσόλα Η κονσόλα του Pro 3000 ελέγχει ένα σημαντικό αριθμό χαρακτηριστικών, που μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή. O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει εύχρηστη οθόνη Large Led που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της άσκησης (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, κλίση, θερμίδες, παλμοί) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε την προπόνησή σας πιο αποτελεσματική. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίζετε γρήγορα την ταχύτητα και την κλίση με τα κουμπιά άμεσης ρύθμισης (instant keys). Με λίγα λόγια, ο διάδρομος Pro 3000 σας προσφέρει επαγγελματική τεχνολογία προσαρμοσμένη στο σπίτι σας. Συμβατότητα Bluetooth Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Fitshow και ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο κινητό ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή και απλά συγχρονίστε την με το διάδρομο. Μέσω του Fitshow μπορείτε να κρατάτε αρχείο των προπονήσεων σας ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε βάθος χρόνου και να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Marathon Pro 3000 είναι συμβατός και με την εφαρμογή Zwift. Εύκολη Αναδίπλωση Δεδομένου ότι ο περιορισμένος χώρος και η αποθήκευση του εξοπλισμού είναι σημαντικοί παράγοντες στην αγορά οποιουδήποτε οργάνου γυμναστικής, ο συγκεκριμένος διάδρομος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διπλώνει εύκολα μετά τη χρήση του μέσω ενός εύχρηστου και απλού μηχανισμού. Διαθέτει επίσης ροδάκια εύκολης μεταφοράς για να τοποθετείτε τον διάδρομο σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε.

Διαδρομος Γυμναστικης Upower Run 22

480,00 με Φ.Π.Α 24%
Ο διάδρομος γυμναστικής Upower Run 22 είναι η ιδανική επιλογή εάν σας αρέσει το περπάτημα με τη σημαντική διαφορά ότι μπορείτε επίσης και να τρέξετε σε αυτόν. Εάν είστε αρχάριος, αλλά θέλετε να ξεκινήσετε και να τρέχετε, τότε με τον Run 22 έχετε τον ιδανικό διάδρομο. Διαθέτει μοτέρ με συνεχή ισχύ 1.75 HP, μέγιστη ταχύτητα 14 km/h, επιφάνεια τρεξίματος διαστάσεων 120x42cm και είναι κατάλληλο για χρήστες έως 110 κιλά. O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει οθόνη blue LCD πολλαπλών ενδείξεων που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της προπόνησης (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες, παλμοί) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε την άσκησή σας περισσότερο αποτελεσματική. Διαθέτει επίσης βάση στήριξης για να τοποθετήσετε το smartphone ή το tablet σας και να κάνετε την προπόνησή σας πιο διασκεδαστική. Διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες παλμών χειρός που σας βοηθούν να έχετε πλήρη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο η καρδιά και το σώμα σας αντιδρούν στην άσκηση που πραγματοποιείται. Οι αισθητήρες παλμών είναι τοποθετημένοι σε αφρώδη επένδυση μαλακής πρόσφυσης για μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Mε το σύστημα εύκολης δίπλωσης soft drop, ο διάδρομος ανοίγει και κλείνει με δύο μόνο κινήσεις πατώντας την ασφάλεια του βραχίονα στήριξης. Οι πρακτικοί τροχοί που είναι τοποθετημένοι στη βάση συμβάλλουν στην εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση του διαδρόμου.

Ποδηλατο Γυμναστικης Body Sculpture BC-3010D

290,00 με Φ.Π.Α 24%
Το μαγνητικό ποδήλατο BC-3010D έχει σχεδιαστεί για μεσαίας έντασης άσκηση και για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση κάνοντας γυμναστική στο σπίτι. Διαθέτει δίσκο βάρους 5 κιλών, ρυθμιζόμενη μαγνητική αντίσταση 8 σημείων και σε συνδυασμό με το μαγνητικό φρένο υψηλής ποιότητας και τον ιμάντα εξασφαλίζει ομαλή κίνηση και ευκολία στη χρήση χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις. Οθόνη LCD Στην οθόνη LCD εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της άσκησης που πραγματοποιείται (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες, παλμοί) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να προσαρμόζετε τους στόχους σας. Αντιολισθητικά πετάλια Διαθέτει αντιολισθητικά πετάλια με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώστε τα πόδια σας να παραμένουν σταθερά και τοποθετημένα στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Ρύθμιση χειρολαβής & καθίσματος Η ρυθμιζόμενη χειρολαβή σε συνδυασμό με την οριζόντια και κάθετη ρύθμιση του καθίσματος του BC-3010D βοηθούν όλους τους χρήστες να βρουν την κατάλληλη θέση για να έχουν σωστή στάση σώματος καθώς ασκούνται. Αισθητήρες παλμών Διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες παλμών χειρός ώστε να έχετε πλήρη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο η καρδιά και το σώμα σας αντιδρούν στην άσκηση που πραγματοποιείται. Οι αισθητήρες είναι τοποθετημένοι σε αφρώδη επένδυση μαλακής πρόσφυσης για μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Rollers Περιλαμβάνει rollers για την εύκολη μεταφορά και αποθήκευσή του μέσα στο σπίτι.

Ποδηλατο Γυμναστικης BH Artic

450,00 με Φ.Π.Α 24%
Το ποδήλατο γυμναστικής Artic της BH είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση κάνοντας γυμναστική στο σπίτι. Παράλληλα, η εύκολη χρήση του το καθιστά ιδανικό ακόμη και για τους πιο αρχάριους χρήστες. Διαθέτει σύστημα μαγνητικής αντίστασης με τροχό βάρους 8 κιλών για ακριβείς και αθόρυβες προπονήσεις και δυνατότητα επιλογής της έντασης μεταξύ 8 επιπέδων ρύθμισης για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις προπονήσεις σας. Στην οθόνη LCD εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της άσκησης που πραγματοποιείται (χρόνος, RPM, ταχύτητα, απόσταση, θερμίδες, παλμοί) ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να προσαρμόζετε τους ημερήσιους στόχους σας. Το ποδήλατο Artic διαθέτει μεγάλα και άνετα αντιολισθητικά πεντάλ με ενσωματωμένους ιμάντες από μαλακό υλικό και 4 θέσεις ρύθμισης ώστε τα πόδια σας να παραμένουν σταθερά και τοποθετημένα στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Η ρυθμιζόμενη χειρολαβή του τιμονιού, το χαμηλό εμπρόσθιο πλαίσιο που κάνει πολύ εύκολη την πρόσβαση στο ποδήλατο ακόμη και από μεγαλύτερης ηλικίας χρήστες, η οριζόντια και κάθετη ρύθμιση του καθίσματος και η XXL ανατομική σέλα του ποδηλάτου BH Artic βοηθούν όλους τους χρήστες να βρουν την κατάλληλη θέση και να έχουν τη σωστή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Υπάρχουν επίσης ενσωματωμένοι αισθητήρες παλμών χειρός που σας βοηθούν να έχετε πλήρη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο η καρδιά και το σώμα σας αντιδρούν στην άσκηση που πραγματοποιείται. Οι αισθητήρες παλμών είναι τοποθετημένοι σε αφρώδη επένδυση μαλακής πρόσφυσης για μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Επιπλέον, περιλαμβάνει ροδάκια μεταφοράς που διευκολύνουν τη μετακίνηση και αποθήκευση του ποδηλάτου μέσα στο σπίτι και διακόπτες ρύθμισης στην πίσω βάση ώστε το ποδήλατο να είναι απόλυτα σταθερό στην επιφάνεια που το έχετε τοποθετήσει.

Ποδηλατο Γυμναστικης BH SB1.4

570,00 με Φ.Π.Α 24%
Το spinning ποδήλατο SB1.4 της BH έχει κατασκευαστεί για να απογειώσει την αναπνευστική σας ικανότητα, να βελτιώσει το καρδιαγγειακό σας σύστημα και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Πρόκειται για βαρέως τύπου κατασκευή με πολύ στιβαρό πλαίσιο για βέλτιστη δύναμη και άριστη σταθερότητα. Διαθέτει βαρύ δίσκο από καθαρό ατσάλι βάρους 18 κιλών και σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας ρουλεμάν και τον ιμάντα κίνησης εξασφαλίζει αθόρυβη, ομαλή και σταθερή κίνηση. Ο εύχρηστος τρόπος ρύθμισης της αντίστασης με περιστροφέα σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την αντίσταση κατά την προπόνηση ή να σταματήσετε ανά πάσα στιγμή πολύ εύκολα (emergency stop) αν υπάρξει ανάγκη. O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει οθόνη LCD που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της προπόνησης (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες, συνολική απόσταση ODO, scan) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε την άσκησή σας πιο αποτελεσματική. Με μερικές απλές κινήσεις, η ανατομική σέλα ρυθμίζεται εύκολα οριζόντια και καθ' ύψος ώστε να βρείτε τη σωστή θέση για εσάς για να έχετε πιο άνετη προπόνηση. Η λαβή του τιμονιού (τύπου triathlon) προσαρμόζεται οριζόντια και καθ' ύψος ώστε να έχετε σωστή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης με τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Επιπλέον, τα ενσωματωμένα μαξιλαράκια στήριξης για τους βραχίονες πάνω στο τιμόνι σας εξασφαλίζουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση. Το ποδήλατο SB1.4 διαθέτει αντιολισθητικά πεντάλ ασφαλείας αγωνιστικού τύπου με ενσωματωμένους ιμάντες ώστε τα πόδια σας να παραμένουν σταθερά και τοποθετημένα στη θέση τους καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης δίνοντας σας έτσι την αίσθηση της πραγματικής ποδηλασίας στο χώρο σας. Τέλος, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μεταφορά.

Ποδηλατο Γυμναστικης Body Sculpture BC-3110G

380,00 με Φ.Π.Α 24%
Το μαγνητικό ποδήλατο BC-3110G της Body Sculpture είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση με μια αθόρυβη και ομαλή προπόνηση στον χώρο τους. Διαθέτει δίσκο βάρους 5 κιλών, ρυθμιζόμενη μαγνητική αντίσταση 16 επιπέδων και σε συνδυασμό με το μαγνητικό φρένο υψηλής ποιότητας και τον ιμάντα εξασφαλίζει ομαλή κίνηση και ευκολία στη χρήση χωρίς να επιβαρύνει τις αρθρώσεις. Η ρυθμιζόμενη χειρολαβή και η εύκολη ρύθμιση της σέλας οριζόντια και κάθετα, βοηθούν να έχετε σωστή στάση σώματος κατά τη διάρκεια της άσκησης. O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει οθόνη LCD που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της προπόνησης (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες, παλμοί, RPM, Watt) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε την άσκησή σας πιο ικανοποιητική. Το ποδήλατο BC-3110G διαθέτει επίσης ενσωματωμένους αισθητήρες παλμών χειρός που σας βοηθούν να έχετε πλήρη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο η καρδιά και το σώμα σας αντιδρούν στην άσκηση που πραγματοποιείται. Οι αισθητήρες παλμών είναι τοποθετημένοι σε αφρώδη επένδυση μαλακής πρόσφυσης για μέγιστη άνεση. Επιπλέον, διαθέτει αντιολισθητικά πεντάλ με ρυθμιζόμενους ιμάντες ώστε τα πόδια σας να παραμένουν σταθερά και τοποθετημένα στη θέση τους καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά, διευκολύνοντας έτσι τη μετακίνηση και την αποθήκευσή του όταν δεν χρησιμοποιείται.