Προβολή όλων των 7 αποτελεσμάτων

Γαντια FORCE SQUARE FLUO

12,00 με Φ.Π.Α 24%
Γάντια Ενηλίκων Square από την Force σε fluo χρώμα. Διαθέτουν μαλακό ύφασμα στο εξωτερικό του αντίχειρα για το σκούπισμα του ιδρώτα. Διαθέτει εσωτερικό αντιολισθητικό υλικό παλάμης και αντανακλαστικό Force logo. Κατασκευασμένο από 5% nylon, 85% polyester, 10% elastan.

Γαντια FORCE AUTONOMY FLUO MTB

30,00 με Φ.Π.Α 24%
Unisex μακριά χειμωνιάτικα ποδηλατικά γάντια για χρήση MTB και Downhill σε χρώμα πράσινο (fluo). Τα Autonomy της εταιρείας ‘’Force’’ είναι κατασκευασμένα από 45% nylon, 35% πολυουρεθάνη, 15% πολυαιθυλένιο. Διαθέτουν εξωτερικό μαλακό υλικό στον αντίχειρα για το σκούπισμα του ιδρώτα, ενισχυμένη λαβή με τεχνητό δέρμα και αντιολισθητικό σχεδιασμό. Επίσης, προστατεύει από την τριβή των αρθρώσεων.

Γαντια FORCE AUTONOMY MTB Κοκκινα

30,00 με Φ.Π.Α 24%
Unisex μακριά χειμερινά ποδηλατικά γάντια για χρήση MTB και Downhill σε χρώμα κόκκινο. Τα Autonomy της εταιρείας ‘’Force’’ είναι κατασκευασμένα από 45% nylon, 35% πολυουρεθάνη, 15% πολυαιθυλένιο. Διαθέτουν εξωτερικό μαλακό υλικό στον αντίχειρα για το σκούπισμα του ιδρώτα, ενισχυμένη λαβή με τεχνητό δέρμα και αντιολισθητικό σχεδιασμό. Επίσης, προστατεύει από την τριβή των αρθρώσεων.

Γαντια FORCE AUTONOMY MTB Μαυρα

30,00 με Φ.Π.Α 24%
Unisex μακριά χειμωνιάτικα ποδηλατικά γάντια για χρήση MTB και Downhill σε χρώμα μαύρο. Τα Autonomy της εταιρείας ‘’Force’’ είναι κατασκευασμένα από 45% nylon, 35% πολυουρεθάνη, 15% πολυαιθυλένιο. Διαθέτουν εξωτερικό μαλακό υλικό στον αντίχειρα για το σκούπισμα του ιδρώτα, ενισχυμένη λαβή με τεχνητό δέρμα και αντιολισθητικό σχεδιασμό. Επίσης, προστατεύει από την τριβή των αρθρώσεων.

Γαντια FORCE SQUARE Κοκκινα

12,00 με Φ.Π.Α 24%
Γάντια Ενηλίκων Square από την Force σε κόκκινο χρώμα. Διαθέτουν μαλακό ύφασμα στο εξωτερικό του αντίχειρα για το σκούπισμα του ιδρώτα. Διαθέτει εσωτερικό αντιολισθητικό υλικό παλάμης και αντανακλαστικό Force logo. Κατασκευασμένο από 5% nylon, 85% polyester, 10% elastan.

Γαντια FORCE SQUARE Μαυρα

12,00 με Φ.Π.Α 24%
Γάντια Square από την Force σε μαύρο χρώμα. Διαθέτουν μαλακό ύφασμα στο εξωτερικό του αντίχειρα για το σκούπισμα του ιδρώτα. Διαθέτει εσωτερικό αντιολισθητικό υλικό παλάμης και αντανακλαστικό Force logo. Κατασκευασμένο από 5% nylon, 85% polyester, 10% elastan.

Γαντια FORCE SQUARE Μπλε

12,00 με Φ.Π.Α 24%
Γάντια Ενηλίκων Square από την Force σε μπλε χρώμα. Διαθέτουν μαλακό ύφασμα στο εξωτερικό του αντίχειρα για το σκούπισμα του ιδρώτα. Διαθέτει εσωτερικό αντιολισθητικό υλικό παλάμης και αντανακλαστικό Force logo. Κατασκευασμένο από 5% nylon, 85% polyester, 10% elastan.