Προβολή όλων των 3 αποτελεσμάτων

Διαδρομος Γυμναστικης Upower Marathon 200S

600,00 με Φ.Π.Α 24%
Upower Marathon 200S Νέα σειρά Upower Slim πλήρους αναδίπλωσης οριζόντιας ή κάθετης τώρα και με ανωφέρεια !! Ο ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής Marathon 200S από τη νέα σειρά slim της Upower είναι το όνειρο κάθε δρομέα και ο τέλειος συνεργάτης για να παραμείνετε σε φόρμα, να βελτιώσετε την αντοχή σας και να χάσετε βάρος ακόμη και σε περιορισμένο χώρο. Διαθέτει ισχυρό και αθόρυβο μοτέρ 2.0 HPC με ταχύτητα έως 16 km/h και κλίση ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη σε 15 επίπεδα και είναι κατάλληλος για χρήστες με βάρος έως 120 κιλά. Η άνετη επιφάνεια τρεξίματος με διαστάσεις 120x45 cm, σας επιτρέπει να αθλείστε με ασφάλεια και σταθερότητα χωρίς κανένα περιορισμό. Κονσόλα O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει οθόνη Large LED πολλαπλών ενδείξεων που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της προπόνησης (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε την άσκησή σας περισσότερο αποτελεσματική. Η κονσόλα του Marathon200s διαθέτει πανέμορφο σχεδιασμό νέας γενιάς με πλήκτρα όπου μπορείτε να ρυθμίζετε εύκολα την ταχύτητα & την κλίση. Διαθέτει επίσης βάση στήριξης για να τοποθετήσετε το smartphone ή το tablet σας και να κάνετε την προπόνησή σας πιο διασκεδαστική. Συμβατότητα Bluetooth Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Fitshow και ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο κινητό ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή και απλά συγχρονίστε την με τον διάδρομο. Μέσω του Fitshow μπορείτε να κρατάτε αρχείο των προπονήσεών σας ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε βάθος χρόνου και να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Marathon 200S είναι συμβατός και με την εφαρμογή Zwift. Εύκολη Αναδίπλωση 2 σε 1 Δεδομένου ότι ο περιορισμένος χώρος και η αποθήκευση του εξοπλισμού είναι σημαντικοί παράγοντες στην αγορά οποιουδήποτε οργάνου γυμναστικής, ο συγκεκριμένος διάδρομος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διπλώνει εύκολα μέσω ενός εύχρηστου και απλού μηχανισμού μετά τη χρήση του & το ύψος του να είναι μόλις 20 cm όταν είναι σε οριζόντια θέση. Ακόμη με την έξυπνη βάση στήριξης στο μπροστινό μέρος μπορεί να αποθηκευτεί πολύ εύκολα & κάθετα. Διαθέτει επίσης ροδάκια εύκολης μεταφοράς για να τοποθετείτε τον διάδρομο σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε.

Διαδρομος Γυμναστικης Upower Marathon Pro 3000

830,00 με Φ.Π.Α 24%
Upower Marathon Pro 3000 Η Upower με τη σειρά Marathon είναι από τις πρώτες εταιρείες που έφερε την τεχνολογία Smart Bluetooth App σε οικιακούς διαδρόμους και σας παρουσιάζει τη δεύτερη γενιά των διαδρόμων , τη σειρά Marathon Pro. Προπονηθείτε σαν αθλητές! O ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής Marathon Pro 3000 της Upower χάρη στο σύστημα Run+ που διαθέτει προστατεύει τις αρθρώσεις σας και σε συνδυασμό με το εξαιρετικά ευρύ πλαίσιο, σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση κατά τη χρήση. Ο ισχυρός κινητήρας 3.0 HPC παρέχει ταχύτητα από 1 έως 20km/h με τον πιο αθόρυβο τρόπο. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε την κλίση έως και 15% για να αυξήσετε την ένταση της άσκησης. Διαθέτει μεγάλη επιφάνεια τρεξίματος 140x48 cm σε συνδυασμό με το αντικραδασμικό δάπεδο υψηλής ποιότητας τεχνολογίας Run+ και ανθεκτικό πλαίσιο για πιο άνετες προπονήσεις και είναι κατάλληλος για χρήστες με βάρος έως 135 κιλά. Κονσόλα Η κονσόλα του Pro 3000 ελέγχει ένα σημαντικό αριθμό χαρακτηριστικών, που μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή. O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει εύχρηστη οθόνη Large Led που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της άσκησης (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, κλίση, θερμίδες, παλμοί) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε την προπόνησή σας πιο αποτελεσματική. Μπορείτε ακόμη να ρυθμίζετε γρήγορα την ταχύτητα και την κλίση με τα κουμπιά άμεσης ρύθμισης (instant keys). Με λίγα λόγια, ο διάδρομος Pro 3000 σας προσφέρει επαγγελματική τεχνολογία προσαρμοσμένη στο σπίτι σας. Συμβατότητα Bluetooth Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή Fitshow και ενεργοποιήσετε το Bluetooth στο κινητό ή το tablet σας, ανοίξτε την εφαρμογή και απλά συγχρονίστε την με το διάδρομο. Μέσω του Fitshow μπορείτε να κρατάτε αρχείο των προπονήσεων σας ώστε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας σε βάθος χρόνου και να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Marathon Pro 3000 είναι συμβατός και με την εφαρμογή Zwift. Εύκολη Αναδίπλωση Δεδομένου ότι ο περιορισμένος χώρος και η αποθήκευση του εξοπλισμού είναι σημαντικοί παράγοντες στην αγορά οποιουδήποτε οργάνου γυμναστικής, ο συγκεκριμένος διάδρομος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διπλώνει εύκολα μετά τη χρήση του μέσω ενός εύχρηστου και απλού μηχανισμού. Διαθέτει επίσης ροδάκια εύκολης μεταφοράς για να τοποθετείτε τον διάδρομο σε όποιο σημείο εσείς επιθυμείτε.

Διαδρομος Γυμναστικης Upower Run 22

480,00 με Φ.Π.Α 24%
Ο διάδρομος γυμναστικής Upower Run 22 είναι η ιδανική επιλογή εάν σας αρέσει το περπάτημα με τη σημαντική διαφορά ότι μπορείτε επίσης και να τρέξετε σε αυτόν. Εάν είστε αρχάριος, αλλά θέλετε να ξεκινήσετε και να τρέχετε, τότε με τον Run 22 έχετε τον ιδανικό διάδρομο. Διαθέτει μοτέρ με συνεχή ισχύ 1.75 HP, μέγιστη ταχύτητα 14 km/h, επιφάνεια τρεξίματος διαστάσεων 120x42cm και είναι κατάλληλο για χρήστες έως 110 κιλά. O ενσωματωμένος υπολογιστής διαθέτει οθόνη blue LCD πολλαπλών ενδείξεων που εμφανίζει όλες τις σημαντικές πληροφορίες της προπόνησης (χρόνος, απόσταση, ταχύτητα, θερμίδες, παλμοί) για να μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την πρόοδό σας και να κάνετε την άσκησή σας περισσότερο αποτελεσματική. Διαθέτει επίσης βάση στήριξης για να τοποθετήσετε το smartphone ή το tablet σας και να κάνετε την προπόνησή σας πιο διασκεδαστική. Διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες παλμών χειρός που σας βοηθούν να έχετε πλήρη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο η καρδιά και το σώμα σας αντιδρούν στην άσκηση που πραγματοποιείται. Οι αισθητήρες παλμών είναι τοποθετημένοι σε αφρώδη επένδυση μαλακής πρόσφυσης για μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Mε το σύστημα εύκολης δίπλωσης soft drop, ο διάδρομος ανοίγει και κλείνει με δύο μόνο κινήσεις πατώντας την ασφάλεια του βραχίονα στήριξης. Οι πρακτικοί τροχοί που είναι τοποθετημένοι στη βάση συμβάλλουν στην εύκολη μετακίνηση και αποθήκευση του διαδρόμου.