Βλέπετε 1–12 απο 45 αποτέλεσματα

Ballistic Hermes Uni 26″ ποδήλατο βουνού (ΜΤΒ)

300,00 με Φ.Π.Α 24%
Το BALLISTIC Hermes Uni 26" είναι ένα αξιόλογο ποδήλατο βουνού, που προσφέρει πολλά στον αναβάτη του συνδυάζονται όμως το συγκρατημένο κόστος απόκτησης. Έχει πλαίσιο αλουμινίου, ανάρτηση διαδρομής 80 εκατοστών, 21 ταχύτητες με περιφερειακά από τη Shimano και V - BRAKE φρένα. Όλα αυτά συνθέτουν ένα mountain bike που θα σας οδηγήσει αξιοπρεπώς στα χωμάτινα μονοπάτια αλλά χωρίς να χρειάζεται να δώσετε υπέρογκο ποσό.

Carrera M7 2000 HD MTB 27.5 Ανθρακί-Μπλε

490,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Carrera M7 2000 είναι ένα ποδήλατο hardtail για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η διάσταση των τροχών κάνει το ποδήλατο κατάλληλο για κάθε χρήση. Διαθέτει 21 ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδασμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη. Επίσης, τα υδραυλικά δισκόφρενα θα σας προσφέρουν καλύτερο σταμάτημα και έλεγχο σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

KTM Chicago Disc 291 29” (2022)

799,00 με Φ.Π.Α 24%
Το KTM Chicago 291 είναι ένα ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η μεγάλη διάσταση του τροχού (29") προσφέρει στο ποδήλατο μεγαλύτερη ταχύτητα. Διαθέτει ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδσμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη. Επίσης, τα δισκόφρενα θα σας προσφέρουν καλύτερο σταμάτημα και έλεγχο.

KTM Chicago Disc 292 29” (2022)

699,00 με Φ.Π.Α 24%
Νεα σειρά ΚΤΜ Chicago 292. Το BEST SELLER μοντέλο στην κατηγορία του , ανανεώθηκε εχοντας όμως διατηρήσει την κληρονομιά την οποία <<κουβαλάει>> από τις προηγούμενες εκδόσεις. Η ΚΤΜ  εξελειξε το εξαιρετικά πετυχημένο  της μοντέλο όλα αυτά τα χρονια. Ένα καλοστημένο ποδήλατο βουνού με τροχούς 29'' και γεωμετρία CROSS COUNTRY . Είναι εξοπλισμένο με σκελετο αλουμίνιου , εμπρόσθια ανάρτηση με ρύθμιση , 24 ταχύτητες SHIMANO ALTUS και υδραυλικά δισκόφρενα SHIMANO. Ιδανική λύση για χωμάτινα χιλιόμετρα και μονοπάτια.

Matrix Forest 27.5″ HD

450,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Matrix Forest είναι ένα ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η διάσταση του τροχού (27.5″) κάνει το ποδήλατο κατάλληλο για κάθε χρήση. Διαθέτει 24 ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδσμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη. Επίσης, τα υδραυλικά δισκόφρενα θα σας προσφέρουν καλύτερο φρενάρισμα και έλεγχο του ποδηλάτου σας.

ΠΟΔ/ΤΟ MATRIX 26” TOP GUN BLACK MATT/NEON BLUE

300,00 με Φ.Π.Α 24%
Ένα ποδήλατο με πλαίσιο hi-ten για νεαρούς αναβάτες. Διαθέτει τροχούς 26” ιντσών για μεγαλύτερο βήμα και πιο ξεκούραστες βόλτες. Επιπλέον είναι εξοπλισμένο με εμπρόσθια ανάρτηση και 21 ταχύτητες από την Shimano.

Clermont Tribal 26″

255,00 με Φ.Π.Α 24%
Το CLERMONT Tribal 26″ είναι ένα οικονομικό ποδήλατο Ελληνικής κατασκευής και απευθύνεται σε αντράκια με ύψος 1,50-1,72 που αγαπούν την άσκηση με το ποδήλατο.

IDEAL STROBE 29 2022

460,00 με Φ.Π.Α 24%
Το IDEAL Strobe GTS 29″ (2022) είναι ένα πολύ καλό ποδήλατο γενικής χρήσεως (ΑΤΒ) και απευθύνεται σε όσους αναζητούν μιά αρκετά οικονομική, αλλά αξιόπιστη λύση προκειμένου να κάνουν ποδηλασία σε αστικό, ημιαστικό περιβάλλον και σε ήπια ή δασικά μονοπάτια. Όλα αυτά πάντα με την εγγύηση του ονόματος της IDEAL. Μου κάνει? Το ύψος σου δίνει την απάντηση. 167cm>44>177cm, 175cm>48>187cm, 184cm>52>193cm. Για…μετρήσου!

Matrix Forest 27.5″ HD

450,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Matrix Forest είναι ένα ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η διάσταση του τροχού (27.5") κάνει το ποδήλατο κατάλληλο για κάθε χρήση. Διαθέτει 24 ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδσμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη. Επίσης, τα υδραυλικά δισκόφρενα θα σας προσφέρουν καλύτερο φρενάρισμα και έλεγχο του ποδηλάτου σας. 

Alpina Alpha S MTB 26×14.5 Μαύρο

230,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Alpina Alpha S MTB 26'' είναι ένα ποδήλατο τύπου mountain, το οποίο μπορεί να κινηθεί σε όλα τα τερέν, συχνά πάνω σε ‘’ανώμαλο’’ έδαφος. Ιδανικό για όσους λατρεύουν τις βόλτες στη φύση, το ποδήλατο αυτό δίνει στους ποδηλάτες μια αίσθηση αυτονομίας. Διαθέτει σύστημα φρένων αλουμινίου V-Brake, εμπρόσθια ανάρτηση για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών ώστε να μην γίνονται αισθητοί στον αναβάτη και ταχύτητες από τη Shimano για γρήγορες και αξιόπιστες αλλαγές.

MERIDA BIG.NINE 15 Matt Dark Silver (Silver)

580,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Merida Big.Nine 15 είναι ένα entry level  ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η μεγάλη διάσταση του τροχού (29") προσφέρει στο ποδήλατο την δυνατότητα να διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις προσφέρει πολύ καλή ποιότητα κύλισης και  ανταποκρίνεται καλύτερα σε εμπόδια, όπως λακκούβες. Διαθέτει 24 ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδασμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη. Επίσης, τα δισκόφρενα θα σας προσφέρουν καλύτερο σταμάτημα και έλεγχο.

ΠΟΔ/ΤΟ MATRIX 27.5 COLT DISC

390,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Matrix Colt είναι ένα ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η διάσταση του τροχού (27.5") κάνει το ποδήλατο κατάλληλο για κάθε χρήση. Διαθέτει ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδσμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη. Επίσης, τα δισκόφρενα θα σας προσφέρουν καλύτερο σταμάτημα και έλεγχο