Βλέπετε 1–12 απο 14 αποτέλεσματα

KTM Chicago Disc 291 29” (2022)

799,00 με Φ.Π.Α 24%
Το KTM Chicago 291 είναι ένα ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η μεγάλη διάσταση του τροχού (29") προσφέρει στο ποδήλατο μεγαλύτερη ταχύτητα. Διαθέτει ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδσμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη. Επίσης, τα δισκόφρενα θα σας προσφέρουν καλύτερο σταμάτημα και έλεγχο.

KTM Chicago Disc 292 29” (2022)

699,00 με Φ.Π.Α 24%
Νεα σειρά ΚΤΜ Chicago 292. Το BEST SELLER μοντέλο στην κατηγορία του , ανανεώθηκε εχοντας όμως διατηρήσει την κληρονομιά την οποία <<κουβαλάει>> από τις προηγούμενες εκδόσεις. Η ΚΤΜ  εξελειξε το εξαιρετικά πετυχημένο  της μοντέλο όλα αυτά τα χρονια. Ένα καλοστημένο ποδήλατο βουνού με τροχούς 29'' και γεωμετρία CROSS COUNTRY . Είναι εξοπλισμένο με σκελετο αλουμίνιου , εμπρόσθια ανάρτηση με ρύθμιση , 24 ταχύτητες SHIMANO ALTUS και υδραυλικά δισκόφρενα SHIMANO. Ιδανική λύση για χωμάτινα χιλιόμετρα και μονοπάτια.

IDEAL STROBE 29 2022

530,00 με Φ.Π.Α 24%
Το IDEAL Strobe GTS 29″ (2022) είναι ένα πολύ καλό ποδήλατο γενικής χρήσεως (ΑΤΒ) και απευθύνεται σε όσους αναζητούν μιά αρκετά οικονομική, αλλά αξιόπιστη λύση προκειμένου να κάνουν ποδηλασία σε αστικό, ημιαστικό περιβάλλον και σε ήπια ή δασικά μονοπάτια. Όλα αυτά πάντα με την εγγύηση του ονόματος της IDEAL. Μου κάνει? Το ύψος σου δίνει την απάντηση. 167cm>44>177cm, 175cm>48>187cm, 184cm>52>193cm. Για…μετρήσου!

MERIDA BIG.NINE 15 Matt Dark Silver (Silver)

580,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Merida Big.Nine 15 είναι ένα entry level  ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η μεγάλη διάσταση του τροχού (29") προσφέρει στο ποδήλατο την δυνατότητα να διανύει μεγαλύτερες αποστάσεις προσφέρει πολύ καλή ποιότητα κύλισης και  ανταποκρίνεται καλύτερα σε εμπόδια, όπως λακκούβες. Διαθέτει 24 ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδασμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη. Επίσης, τα δισκόφρενα θα σας προσφέρουν καλύτερο σταμάτημα και έλεγχο.

BALLISTIC TAURUS-S 2022

460,00 με Φ.Π.Α 24%
Το BALLISTIC Taurus-S 29" είναι ένα αξιόλογο ποδήλατο βουνού, που προσφέρει πολλά στον αναβάτη του συνδυάζονται όμως το συγκρατημένο κόστος απόκτησης. Έχει πλαίσιο αλουμινίου, πιρούνι με ανάρτηση που ρυθμίζει, 21 ταχύτητες με περιφερειακά από τη Shimano και υδραυλικά δισκόφρενα. Όλα αυτά συνθέτουν ένα mountain bike που θα σας οδηγήσει αξιοπρεπώς στα χωμάτινα μονοπάτια αλλά χωρίς να χρειάζεται να δώσετε υπέρογκο ποσό.

CARRERA M9 MD

460,00 με Φ.Π.Α 24%
Το M9 είναι ένα ENTRY LEVEL ποδήλατο που θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την καθημερινότητα σου! Είτε το χρησιμοποιείς ως «εργαλείο» για αστική μετακίνηση , είτε θέλεις να αποδράσεις σε OFF ROAD διαδρομές και δασικούς δρόμους το Μ9 δεν θα σε απογοητεύσει.

Rockfire Ascend 29

380,00 με Φ.Π.Α 24%
Αυτό το 29er είναι κατασκευασμένο για να προσφέρει ανώτερες δυνατότητες εκτός δρόμου. Η γεωμετρία και η κατασκευή του πλαισίου είναι η καλύτερη στην κατηγορία, γεγονός που μεταφράζεται σε μια εξαιρετική εμπειρία οδήγησης μονοπατιού με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι 29er.

Ballistic Hermes 29″ V-B

370,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Ballistic Hermes είναι ένα ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η μεγάλη διάσταση του τροχού (29") προσφέρει στο ποδήλατο μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά κάνει πιο δύσκολες τις μανούβρες. Διαθέτει 21 ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδσμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη.

Matrix Zenith 29″

390,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Matrix Zenith είναι ένα ποδήλατο mountain για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας και εκτός δρόμου. Η μεγάλη διάσταση του τροχού (29") προσφέρει στο ποδήλατο μεγαλύτερη ταχύτητα, αλλά κάνει πιο δύσκολες τις μανούβρες. Διαθέτει 21 ταχύτητες για να προσαρμόζετε την ένταση ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά και να μπορέσετε να ανεβείτε πιο απαιτητικές ανηφόρες. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά του κραδσμούς από το ανώμαλο οδόστρωμα και κάνει την οδήγηση πιο άνετη και ξεκούραστη.

CORELLI VIA 1 1.2 MTB 29

350,00 με Φ.Π.Α 24%
Το VIA 1 είναι ένα αξιόπιστο και εξαιρετικά καλοστημένο ποδήλατο . Τα επωνυμα SHIMANO περιφερειακά τα οποία εχει το κάνουν πολύ ευχάριστο στην οδήγηση και ιδανικο για καθημερνή  χρήση αλλά και αποδράσεις OFF ROAD.  

Clermont Falcon 29 V-B

280,00 με Φ.Π.Α 24%
Falcon 29″, ένα ποδήλατο με διπλόπατους τροχούς 29 ιντσών με σιδερένιο σκελετό και γεωμετρία σχεδιασμένη ειδικά για να μην καταπονείται το σώμα από την στάση οδήγησης. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα ταχυτήτων Shimano για εύκολες αλλαγές ταχυτήτων και η ανάρτηση σε συνδυασμό με τους τροχούς 29 ιντσών καθιστούν το ποδήλατο ιδανικό για να περνάτε κάθε εμπόδιο άνετα.

Alpina Alpha S MTB 29×17 Μπλε

270,00 με Φ.Π.Α 24%
Το Alpina Alpha S MTB 29" είναι ένα ποδήλατο τύπου mountain, το οποίο μπορεί να κινηθεί σε όλα τα τερέν, συχνά πάνω σε "ανώμαλο" έδαφος. Ιδανικό για όσους λατρεύουν τις βόλτες στη φύση, το ποδήλατο αυτό παρέχει στους ποδηλάτες μια αίσθηση αυτονομίας. Οι τροχοί 29 ιντσών είναι πιο γρήγοροι και διευκολύνουν τον αναβάτη στα δύσκολα περάσματα από τα εμπόδια. Διαθέτει σύστημα φρένων αλουμινίου V-Brake, εμπρόσθια ανάρτηση για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών ώστε να μην γίνονται αισθητοί στον αναβάτη και ταχύτητες από τη Shimano για γρήγορες και αξιόπιστες αλλαγές.