Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων

Giant Talon 3 2022

570,00 με Φ.Π.Α 24%
Ο προορισμός για τους λάτρεις του ποδηλάτου! Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε το νέο Giant Talon 3 2022 MTB, ένα ποδήλατο βουνού που συνδυάζει την αξιοπιστία και την απόδοση για μοναδικές περιπέτειες. Κύρια Χαρακτηριστικά: Σκελετός: Το χειροποίητο πλαίσιο αλουμινίου ALUXX εξασφαλίζει ελαφρύ βάρος και ανθεκτικότητα, ενώ η γεωμετρία του Talon 3 παρέχει άνετη θέση οδήγησης για επιδόσεις και άνεση. Αναρριχητική Απόδοση: Εξοπλισμένο με πιρούνι SR Suntour XCT με 100mm ταξίδι, το Talon 3 αντιμετωπίζει απροβλημάτιστα δύσκολα εδάφη και παρέχει εξαιρετική αναρριχητικότητα. Αξιόπιστα Φρένα: Τα υδραυλικά δισκόφρενα Tektro παρέχουν ισχυρο και αξιόπιστο φρενάρισμα , επιτρέποντας ασφαλείς καταβάσεις και πλήρη έλεγχο. Αξεσουάρ Shimano: Το σύστημα μετάδοσης 2×8 ταχυτήτων microSHIFT εξασφαλίζει ομαλές αλλαγές και εύρος γραναζιών, καλύπτοντας κάθε τύπο οδήγησης. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε νέα μονοπάτια και να κατακτήσετε τα βουνά με το Giant Talon 3 2022 MTB. Είναι η ιδανική επιλογή για αναβάτες που αναζητούν αξιόπιστη απόδοση και ποιότητα κατασκευής. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό ποδήλατο από κοντά. Ανακαλύψτε την ελευθερία του ποδηλάτου με το Giant Talon 5 2022 MTB!

Giant Talon 5 2022

Original price was: €690,00.Current price is: €470,00. με Φ.Π.Α 24%
Ο προορισμός για τους λάτρεις του ποδηλάτου! Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας παρουσιάσουμε το νέο Giant Talon 5 2022 MTB, ένα ποδήλατο βουνού που συνδυάζει την αξιοπιστία και την απόδοση για μοναδικές περιπέτειες. Κύρια Χαρακτηριστικά: Σκελετός: Το χειροποίητο πλαίσιο αλουμινίου ALUXX εξασφαλίζει ελαφρύ βάρος και ανθεκτικότητα, ενώ η γεωμετρία του Talon 5 παρέχει άνετη θέση οδήγησης για επιδόσεις και άνεση. Αναρριχητική Απόδοση: Εξοπλισμένο με πιρούνι SR Suntour XCT με 100mm ταξίδι, το Talon 5 αντιμετωπίζει απροβλημάτιστα δύσκολα εδάφη και παρέχει εξαιρετική αναρριχητικότητα. Αξιόπιστα Φρένα: Τα μηχανικά δισκόφρενα Tektro παρέχουν ισχυρο και αξιόπιστο φρενάρισμα , επιτρέποντας ασφαλείς καταβάσεις και πλήρη έλεγχο. Αξεσουάρ Shimano: Το σύστημα μετάδοσης 2x7 ταχυτήτων Shimano εξασφαλίζει ομαλές αλλαγές και εύρος γραναζιών, καλύπτοντας κάθε τύπο οδήγησης. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε νέα μονοπάτια και να κατακτήσετε τα βουνά με το Giant Talon 5 2022 MTB. Είναι η ιδανική επιλογή για αναβάτες που αναζητούν αξιόπιστη απόδοση και ποιότητα κατασκευής. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφτείτε το κατάστημά μας για να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό ποδήλατο από κοντά. Ανακαλύψτε την ελευθερία του ποδηλάτου με το Giant Talon 5 2022 MTB!

Carrera M9 2000 HD

Original price was: €555,00.Current price is: €500,00. με Φ.Π.Α 24%
Ανακαλύψτε το Carrera M9 2000 HD MTB – Η Υπερποδηλατική Εμπειρία Ετοιμαστείτε για ανεξερεύνητα μονοπάτια και αδρεναλίνη με το Carrera M9 2000 MD MTB. Σχεδιασμένο για ακραίες συνθήκες, αυτό το ποδήλατο βουνού συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την άνεση, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που αναβάτε. Κύρια Χαρακτηριστικά: Ανθεκτικό Σχεδιασμός: Κατασκευασμένο για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις του βουνού. Απόδοση Κορυφής: Εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για ασφαλή και αποτελεσματική οδήγηση. Σύγχρονος Σχεδιασμός: Ένα ποδήλατο που δεν κάνει συμβιβασμούς στο στυλ, με μοντέρνα εμφάνιση που ξεχωρίζει. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια με το Carrera M9 2000 MD MTB. Εξερευνήστε τα βουνά με στυλ και εμπιστοσύνη!

Carrera M9 2000 MD

Original price was: €515,00.Current price is: €460,00. με Φ.Π.Α 24%
Ανακαλύψτε το Carrera M9 2000 MD MTB – Η Υπερποδηλατική Εμπειρία Ετοιμαστείτε για ανεξερεύνητα μονοπάτια και αδρεναλίνη με το Carrera M9 2000 MD MTB. Σχεδιασμένο για ακραίες συνθήκες, αυτό το ποδήλατο βουνού συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την άνεση, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που αναβάτε. Κύρια Χαρακτηριστικά: Ανθεκτικό Σχεδιασμός: Κατασκευασμένο για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις του βουνού. Απόδοση Κορυφής: Εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για ασφαλή και αποτελεσματική οδήγηση. Σύγχρονος Σχεδιασμός: Ένα ποδήλατο που δεν κάνει συμβιβασμούς στο στυλ, με μοντέρνα εμφάνιση που ξεχωρίζει. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια με το Carrera M9 2000 MD MTB. Εξερευνήστε τα βουνά με στυλ και εμπιστοσύνη!

Carrera M9 2000 MD

Original price was: €515,00.Current price is: €460,00. με Φ.Π.Α 24%
Ανακαλύψτε το Carrera M9 2000 MD MTB - Η Υπερποδηλατική Εμπειρία Ετοιμαστείτε για ανεξερεύνητα μονοπάτια και αδρεναλίνη με το Carrera M9 2000 MD MTB. Σχεδιασμένο για ακραίες συνθήκες, αυτό το ποδήλατο βουνού συνδυάζει την ανθεκτικότητα με την άνεση, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κάθε φορά που αναβάτε. Κύρια Χαρακτηριστικά: Ανθεκτικό Σχεδιασμός: Κατασκευασμένο για να αντέχει σε δύσκολες συνθήκες και προκλήσεις του βουνού. Απόδοση Κορυφής: Εξοπλισμένο με υψηλής ποιότητας εξαρτήματα για ασφαλή και αποτελεσματική οδήγηση. Σύγχρονος Σχεδιασμός: Ένα ποδήλατο που δεν κάνει συμβιβασμούς στο στυλ, με μοντέρνα εμφάνιση που ξεχωρίζει. Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια με το Carrera M9 2000 MD MTB. Εξερευνήστε τα βουνά με στυλ και εμπιστοσύνη!

Carrera M9 2000 VB

Original price was: €459,00.Current price is: €410,00. με Φ.Π.Α 24%
Το Carrera M9 2000 VB 2024 MTB είναι ένα ποδήλατο που σχεδιάστηκε για τους πραγματικούς λάτρεις της περιπέτειας. Όχι ένα απλό μέσο μετακίνησης αλλά ένα κύριο αξεσουάρ για τον ατρόμητο εξερευνητή. Η σειρά 2024 MTB του M9 2000 VB μια νέα διάσταση στον χωρο , εξασφαλίζοντας απόλυτο έλεγχο και απόδοση σε κάθε πεδίο οδήγησης τόσο σε αστικο περιβάλλον αλλά και σε χωμάτινους η δρόμους . Το εξαιρετικά ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο και η εξελιγμένη ανάρτηση δημιουργούν μια συμμαχία ανθεκτικότητας και άνεσης. Με εκπληκτικό σχεδιασμό που συνδυάζει το μοντέρνο με το εκλεπτυσμένο, το Carrera M9 2000 VB 2024 MTB είναι ένα αισθητικό κόσμημα. Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων που αντανακλούν το πνεύμα της περιπέτειας. Είτε είστε προχωρημένος αναβάτης, είτε αρχάριος, το Carrera M9 2000 VB 2024 MTB είναι η προφανής επιλογή για όσους αναζητούν τον συνδυασμό απόδοσης, στυλ και αξιοπιστίας. Ετοιμαστείτε για το επόμενο κεφάλαιο της περιπέτειάς σας με το Carrera M9 2000 VB 2024 MTB!